top of page
Margo in gesprek.jpg

VITALITEIT IN JOUW ORGANISATIE

Ademhalen als effectieve tool tegen stress

“Breathwork is the next big thing in corporate wellness programs”, zo kopte de New York Times jaren geleden al. Waar ademwerk vroeger alleen door verlichte goeroes en spirituele yogis op de mat werd beoefend is er een duidelijke verschuiving naar de corporate wereld. Bedrijven als Google en Nike werken al jaren met breathwork en mindfullness, omdat de voordelen oneindig zijn. Zoals het verhogen van de productiviteit en focus, verbeteren van fysiek en mentaal welzijn en het bijdragen aan de vitaliteit van werknemers. Het is een bijzonder effectieve tool. 

Wil jij ook ontdekken hoe je breathwork kunt inzetten? Margo heeft jarenlange ervaring in de corporate wereld en helpt jou op deze weg naar meer focus, productiviteit en (innerlijke) rust.  Ware groei begint wanneer we de ruimte nemen om stil te staan en te ontdekken wat er in ons zit. De leiders van morgen weten dat​.

44% van de werknemers ervaart

regelmatig stress en leidt daaronder. 

80% van de mensen ademt te snel, en ervaart daardoor onnodige stressklachten.

1,9 miljoen zijn de gemiddelde kosten voor stressgerelateerde klachten per 1000 werknemers per jaar

Bewerk deze paragraaf om een specifieke dienst uit te lichten. Klik op 'Tekst bewerken' om de content aan te passen.

Embodied leaderschip

Embodied Leadership, oftewel belichaamd leiderschap, is de sleutel tot authentiek en effectief leiderschap in deze wereld. Embodied leadership gaat verder dan traditionele leiderschapsmodellen. Het draait om de integratie van lichaam en geest, waardoor jij als professional niet alleen rationeel, maar ook intuïtief en empathisch kunt handelen. Door bewust te zijn van je eigen lichamelijke signalen, via ademwerk, kun je als leider van morgen diepere verbindingen maken met jezelf en je team.

Scherm­afbeelding 2024-07-06 om 19_edited.jpg

Fitte en energieke werknemers

Vaak kun je veel meer dan je denkt, als je maar de juiste tools hebt om die in te zetten. In op maat gemaakte 

programma's neemt Margo je op een effectieve manier mee in hoe je als manager, als team en als individu meer focus en en energie krijgt.  Of je nu een manager bent die zoekt naar betere stressmanagementtechnieken, een team dat samenwerking wil versterken, of een individu dat persoonlijke groei nastreeft, Margo's workshops bieden de juiste tools om je potentieel volledig te benutten.

De op maat gemaakte workshops zijn niet alleen gericht op het versterken van individuele vaardigheden, maar ook op het verbeteren van teamdynamiek en het vergroten van collectieve energie en focus. In haar programma's combineert Margo wetenschappelijke kennis met haar intuïtieve aanpak om de deelnemers effectief te begeleiden naar een staat van verbeterde ademhaling en verhoogd welzijn.

 

Met bijna 15 jaar ervaring in het bedrijfsleven begrijpt Margo als geen ander de behoefte aan praktische en resultaatgerichte benaderingen. Haar aanpak is niet alleen gericht op het bereiken van meetbare resultaten, maar ook op het bevorderen van een gezonde balans tussen prestatie en welzijn.

.

Ontvang een offerte 

Zij gingen je voor 

Welcome visitors to your site with a short, engaging introduction. 

Double click to edit and add your own text.

bottom of page