top of page

WORKSHOP IN JOUW ORGANISATIE?

Fitte en energie werknemers

Door ademhalingsoefeningen op te nemen in het vitaliteitsprogramma kun je als organisatie helpen om stress te beheersen, focus en concentratie te verbeteren. Verschillende onderzoeken tonen aan dat dit significante effecten heeft in een organisatie. Vaak wordt ademhaling over het hoofd gezien, te simpel of zweverig.

Het is mijn missie om daar verandering in te brengen. Het is juist super concreet én effectief.

 

Bedrijven zoals Google en Nike werken al jaren met breathwork en mindfullness voor medewerkers. Wil jij de productiviteit verhogen in jouw bedrijf? Maak ademwerk onderdeel van de werkcultuur.

Dit is de weg naar meer focus en productiviteit. De workshops die ik geef zijn op maat gemaakt. Hier lees je alles. 

.

Image by Max van den Oetelaar

Het is niet alleen belangrijk dát je ademt, maar ook hoé je ademt. We ademen te veel, te oppervlakkig, door de mond in plaats van door de neus en ga zo maar door. En het verontrustende: we hebben geen idee! Dat maakt het geven van Jij misschien ook niet? Hoe zou het zijn als je bewuster bent van je adem? Door bewuster te ademen heb je meer focus, energie én succes.

Het klinkt zo simpel, jouw 'dharma' (essentie van het leven) vinden, maar dat is het natuurlijk niet. Als je lang genoeg doet waar je niet écht blij van wordt gaat je lichaam signalen geven. Ayurveda ziet pijn als een signaal waarmee je lichaam een onderliggend probleem signaleert. Alles is erop gericht om ziektes te voorkomen en gezond te blijven. Want ieder lichaam is in de basis gezond, in balans. Alles zit al in je. 

In de sessies kijken we samen naar jouw levensstijl, vaak kun je met een paar simpele aanpassingen al zoveel veranderen. Het vrouwelijk lichaam heeft veel rust nodig en dat gunnen we onszelf niet in deze snelle wereld.

Selfcare, lifestyle, voeding, beweging alles komt aan bod. Met de kennis uit Ayurveda.

Jouw lifestyle programma is afgestemd op jouw lichaam

Ervaar het zelf!

bottom of page