top of page

vr 01 sep

|

Loosdrechtse Plassen

Nature Day Retreat

Op een privé-eilandje in de Loosdrechtse Plassen gaan we terug naar de kern. We maken alle tijd om te zwieren, te chillen, te schrijven, te mijmeren.

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Nature Day Retreat
Nature Day Retreat

Tijd en locatie

01 sep 2023, 09:00 – 17:00

Loosdrechtse Plassen, Loosdrechtse Plassen

Over het evenement

NATURE DAY RETREAT

In een wereld die nooit lijkt uit te rusten, kan het soms een uitdaging zijn om dicht bij jezelf te blijven. Op deze betoverende plek, omringd door water en natuur, brengen we je terug naar de essentie. Jouw essentie. Sta jezelf toe om te vertragen, om stil te staan bij wat écht belangrijk is in jouw leven.

Deze dag draait helemaal om jou! Hier hoef je niets te doen, maar mag je juist voelen wat jouw lichaam nodig heeft. En ja, we begrijpen dat dit voor sommigen wellicht wat onwennig kan zijn. We zijn vaak gewend om voor anderen te zorgen. Vandaag is het jouw beurt. Wat heb jij nodig? Wat zijn jouw verlangens en behoeften?

Met diepe ademhalingsoefeningen, verzachtende meditaties en verschillende opdrachten komt er richting. Hoor je misschien dat zachte stemmetje, welke weg je mag volgen. We maken alle tijd om te zwieren, te chillen, te schrijven, te mijmeren.

Waar: Privé-eilandje op de Loosdrechtse Plassen

Wanneer: vrijdag 1 september (womans only)

Als je een ‘ja’ voelt, boek dan jouw EARLY BIRD ticket voor €199 normale prijs €249

Tickets

  • NATURE DAY RETREAT

    Yes, dit is jouw ingang naar een heerlijke dag voor jezelf.

    € 249,00
    Verkoop geëindigd op

Totaal

€ 0,00

Deel dit evenement

bottom of page