top of page

za 16 mrt

|

Landgoed Stameren, Maarn

Nature Day Retreat

Het Nature Day Retreat, de lente-editie, op een betoverende plek middenin de bossen. Ga je mee? All the flowers of tomorrow are in the seeds of today. Make room to bloom.

Tickets zijn niet te koop
Andere evenementen bekijken
Nature Day Retreat
Nature Day Retreat

Tijd en locatie

16 mrt 2024, 09:30 – 17:00

Landgoed Stameren, Maarn, 3951 LA Maarn, Nederland

Over het evenement

NATURE DAY RETREAT 

De dagen worden langer, de lente is in aantocht! Na de lange, donkere winterperiode komt het leven weer tot bloei en groeit alles opnieuw. Tijdens deze Nature Day maak je via ademwerk weer contact met je binnenwereld, je eigen natuur op een magische plek in het bos. Door tijd door te brengen in de natuur en stil te staan bij de groei en bloei van de lente, kun je jezelf inspireren en motiveren om nieuwe groei en kansen te omarmen. 

Deze dag draait helemaal om jou! Hier hoef je niets te doen, maar mag je juist voelen wat jouw lichaam nodig heeft. Wat heb jij nodig? Wat zijn jouw verlangens en behoeften? Met diepe ademhalingsoefeningen, verzachtende meditaties en verschillende opdrachten komt er richting. Hoor je misschien dat zachte stemmetje, dat aangeeft welke zaadjes mogen groeien. 

HET PROGRAMMA

✨ De verbonden ademhaling (met cacao om je hart te openen)

✨ Sharing Circles (kleine groep van 8 vrouwen)

✨ Een heerlijke Ayurvedische lunch

✨ Stilte wandeling in het bos

✨ Een nieuw begin - Vision Board

✨ Visualisaties & korte ademhalingsoefeningen

Ontdek het op zaterdag 16 maart tijdens ons NATURE DAY RETREAT. Na de succesvolle herfsteditie organiseren we de ook de lente-editie op Landgoed Stameren, een magische plek in het bos. Wij geloven in de kracht van de natuur, om even uit die alsmaar razende trein te stappen. In rust, reflectie.

Het is voor een select gezelschap, er kunnen maximaal 8 vrouwen deelnemen. Tijdens deze dag wordt je begeleid door ervaren ademcoaches Jacomijn en Margo. Door te werken met een kleine groep met twee begeleiders ontstaat een intieme en veilige sfeer. 

Als je een ‘ja’ voelt, boek dan jouw ticket voor €175. 

De zomer editie geven we vrijdag 21 juni op een privé eilandje op de Loosdrechtse Plassen, ook een waanzinnige plek in de natuur.

Deze editie is altijd snel vol, boek hier je ticket. 

--- 

Zij gingen je voor:

"Het was een heerlijke dag onder de liefdevolle begeleiding van Margo en Jacomijn." (Marieke)

"Wat een fijne dag waarin mijn diepere ik aandacht kreeg en mijn zelfvertrouwen groeide" (C.)

"Een cadeautje aan mezelf. Even uitchecken van de dagelijkse beslommeringen en écht een hele dag voor mezelf hebben. Back to nature, back to yourself. Absolute aanrader!" (Pola)

Deel dit evenement

bottom of page