top of page

za 11 nov

|

Landgoed Stameren, Maarn

Nature Day Retreat

Het is tijd om op te laden, naar binnen te keren tijdens de herfst editie van het Nature Day Retreat, op een betoverende plek middenin de bossen. Ga je mee?

Tickets zijn niet te koop
Andere evenementen bekijken
Nature Day Retreat
Nature Day Retreat

Tijd en locatie

11 nov 2023, 10:00 – 17:00

Landgoed Stameren, Maarn, 3951 LA Maarn, Nederland

Over het evenement

NATURE DAY RETREAT

Herfst, een seizoen van rust en reflectie. Hoe zou het zijn om terug te keren naar je innerlijke wereld? Ontdek het op zaterdag 11/11 tijdens ons NATURE DAY RETREAT. Na de succesvolle zomereditie op de Loosdrechtse plassen is er nu een herfsteditie op Landgoed Stameren, een magische plek in het bos. Wij geloven in de kracht van de natuur, om even uit die alsmaar razende trein te stappen. In rust, reflectie.

Deze dag draait helemaal om jou! Hier hoef je niets te doen, maar mag je juist voelen wat jouw lichaam nodig heeft. Wat heb jij nodig? Wat zijn jouw verlangens en behoeften? Met diepe ademhalingsoefeningen, verzachtende meditaties en verschillende opdrachten komt er richting. Hoor je misschien dat zachte stemmetje, dat aangeeft welke weg je mag volgen. We maken alle tijd om te zwieren, te chillen, te schrijven, te mijmeren.

Het is voor een select gezelschap, er kunnen maximaal 10 vrouwen deelnemen.

Als je een ‘ja’ voelt, boek dan jouw EARLY BIRD ticket voor €199 normale prijs €249. 

--- 

Zij gingen je voor:

"Het was een heerlijke dag onder de liefdevolle begeleiding van Margo en Jacomijn." (Marieke)

"Het was fijn om ervaringen uit te wisselen in de groep en diepe ontspanning te vinden. Met als kers op de taart de fantastisch setting midden in de natuur." (Tessa)

"Een cadeautje aan mezelf. Even uitchecken van de dagelijkse beslommeringen en écht een hele dag voor mezelf hebben. Back to nature, back to yourself. Absolute aanrader!" (Pola)

Deel dit evenement

bottom of page