top of page

ONTDEK HET OOK!

De beste versie van jezelf

Ayurveda is niet zomaar een geneeswijze; het is een eeuwenoude filosofie die je leert om in harmonie te leven met jezelf en de wereld om je heen. Het woord 'Ayurveda' komt uit het Sanskriet en betekent letterlijk 'de kennis van het leven'. Deze kennis helpt je niet alleen om fysieke klachten te verminderen, maar geeft je ook een diep inzicht in wie je werkelijk bent en wat je nodig hebt om te stralen.

Heidigita-4613.jpg

Kijk maar eens naar de natuur. Bijna alle schepsels leiden een natuurlijk leven. Ze eten, slapen, bewegen en ontspannen in het ritme van de natuur en de seizoenen. Heb je een idee welk schepsel dat anders doet? Juist: dat zijn wij. De mens laat zich (vaak) leiden door externe krachten. Zo heb ik ook jaren geleefd. Ik liet een groot deel van mijn leven bepalen door verwachtingen, van mezelf, de maatschappij.  Ik deed wat ik dacht dat ik moest doen. En dat kost energie. 

 

Het klinkt zo simpel, jouw 'dharma' (essentie van het leven) vinden, maar dat is het natuurlijk niet. Als je lang genoeg doet waar je niet écht blij van wordt gaat je lichaam signalen geven. Ayurveda ziet pijn als een signaal waarmee je lichaam een onderliggend probleem signaleert. Alles is erop gericht om ziektes te voorkomen en gezond te blijven. Want ieder lichaam is in de basis gezond, in balans. Alles zit al in je. 

In de sessies kijken we samen naar jouw levensstijl, vaak kun je met een paar simpele aanpassingen al zoveel veranderen. Ons lichaam heeft veel rust nodig en dat gunnen we onszelf niet in deze snelle wereld.

Selfcare, lifestyle, voeding, beweging alles komt aan bod. Met de kennis uit Ayurveda.

Jouw lifestyle programma is afgestemd op jouw lichaam

Ervaar het zelf!

bottom of page