top of page

ONTDEK HET OOK!

De beste versie van jezelf

Ayurveda helpt je om je in het hier en nu te begrijpen. Door de juiste voeding en leefstijl te integreren die voor jou werkt. Wanneer jij de beste versie van jezelf bent, beschik je de hele dag over veel energie en kom je vanzelf in die fijne flow. Je voelt je fit, slaapt goed, hebt een positieve mindset en ervaart geen lichamelijke klachten.

Ayurveda is een van de oudste geneeswijzen ter wereld. In het Sanskrit betekent 'ayur' leven en 'veda' kennis, samen dus de kennis van het leven. Het geeft je meer inzicht in jouw leven. Wat het zo uniek maakt is dat je je eigen blauwdruk krijgt, zodat je precies weet wat goed voor jou is. Je zit lekker in je vel en kunt genieten van het leven.

Heidigita-4613.jpg

Kijk maar eens naar de natuur. Bijna alle schepsels leiden een natuurlijk leven. Ze eten, slapen, bewegen en ontspannen in het ritme van de natuur en de seizoenen. Heb je een idee welk schepsel dat anders doet? Juist: dat zijn wij. De mens laat zich (vaak) leiden door externe krachten. Zo heb ik ook jaren geleefd. Ik liet een groot deel van mijn leven bepalen door verwachtingen, van mezelf, de maatschappij.  Ik deed wat ik dacht dat ik moest doen. En dat kost energie. 

 

Het klinkt zo simpel, jouw 'dharma' (essentie van het leven) vinden, maar dat is het natuurlijk niet. Als je lang genoeg doet waar je niet écht blij van wordt gaat je lichaam signalen geven. Ayurveda ziet pijn als een signaal waarmee je lichaam een onderliggend probleem signaleert. Alles is erop gericht om ziektes te voorkomen en gezond te blijven. Want ieder lichaam is in de basis gezond, in balans. Alles zit al in je. 

In de sessies kijken we samen naar jouw levensstijl, vaak kun je met een paar simpele aanpassingen al zoveel veranderen. Het vrouwelijk lichaam heeft veel rust nodig en dat gunnen we onszelf niet in deze snelle wereld.

Selfcare, lifestyle, voeding, beweging alles komt aan bod. Met de kennis uit Ayurveda.

Jouw lifestyle programma is afgestemd op jouw lichaam

Ervaar het zelf!

bottom of page