top of page

JUST BREATHE...

Ontdek de kracht van adem

Ieder leven begint met een inademing en eindigt met een uitademing. Jouw adem is de grootste bron van levensenergie die je hebt. Het is eigenlijk verbazingwekkend hoe weinig aandacht we eraan besteden. Veel mensen ademen zonder zich daar écht bewust van te zijn, waardoor onze ademhaling vaak oppervlakkig is. Dat levert vervelende klachten op zoals stress, onrust, pijnlijke lichamelijke klachten. Dat kan anders.

Juist door bewust te ademen, maak je contact met je lijf. Wat er leeft. Zonder ingewikkelde oefeningen, het is heel simpel en down to earth. De adem brengt je op liefdevolle wijze weer in contact met jezelf. Door de levensenergie volledig toe te staan kan er een transformatie plaatsvinden op fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel niveau. Zo kom je thuis op de plek waar ook innerlijke rust of vrijheid weer ervaren kunnen worden. 

Heidigita-3994.jpg

EEN BETOVERENDE REIS NAAR BINNEN

  • Jouw intentie vormt de leidraad voor onze sessie. Wat hoop je te ervaren en bereiken tijdens deze sessie? 

  • Je start met de verbonden ademhaling, een bewuste en diepgaande ademhaling zonder pauzes tussen in- en uitademing. 

  • ​Tijdens de sessie ben ik liefdevol aanwezig. Ik moedig je aan om te blijven ademen en nodig je uit met verschillende drukpunten om nog dieper te zakken. De adem te mogen voelen stromen in elke cel van je lichaam.

  • Tenslotte heb je rustig de tijd om te integreren. Het is een ontspannen manier om alles te mogen voelen in je lijf.

Deze reis van adem en bewustzijn wordt vaak ervaren als een transformerende ervaring. Het brengt je dichter bij jezelf, bij wat werkelijk belangrijk is in jouw leven. 

De sessies zijn op maat gemaakt en persoonlijk, afgestemd op jouw adem. 

Verbonden ademsessie 

Ervaar het zelf!

READY FOR CHANGE?

Trajecten

Ben je klaar voor een grote shift in je leven? 

Bekijk dan ook één van mijn trajecten. Een traject is een diepgaande en transformerend proces, naar meer lichaamsbewustzijn. Een reis naar de kern van wie je bent. Via de adem en het lijf komt er ruimte voor beweging. 

Margo kijkt naar uitzicht
IMG_7681.jpg

DE KRACHT VAN ADEM TRAINING

Adem jezelf vrij

Tijdens deze training leer je jouw adem kennen op een manier die je nog nooit eerder hebt gedaan. De adem is een eerlijke spiegel. Een momentopname van hoe je je voelt. 

In een klein groepje verkennen we de adem, het lijf en alle signalen die we doorgaans niet meer voelen. Zo ontdek je je eigen superkracht. Dat zit namelijk gewoon in je.

In deze training groei je in je adembewustzijn. Met handige tools en oefeningen voor thuis kun je verdiepen. 

  • Inzicht in jouw (adem)patroon 

  • Je leert bewust en vol te ademen 

  • Simpele ademhalingsoefeningen

Ontdek hier alle events

MIJN AGENDA 

bottom of page