top of page
Margo ayurveda coaching.jpg

OVER MARGO

Mijn verhaal

Jarenlang negeerde ik mijn lichamelijke klachten want ik moest carrière maken in het bedrijfsleven. Ik wilde alles perfect doen en mezelf weer ontwikkelen naar de volgende promotie. Mijn energie ging naar steeds harder werken en steeds minder voelen. Ik ging steeds meer twijfelen aan mezelf, was snel afgeleid en werd doodongelukkig van alle ballen hoog houden.

Of ik me afvroeg hoe ik toch aan die pijnlijke schouder kwam? Waarom mijn nek en rug vast zaten? Of waarom ik ‘s avonds om half negen uitgeblust op de bank lag? Welnee! Lekker negeren die kwaaltjes, dan voel je ze niet. Heerlijk toch! In 2019 stond mijn wereld ineens letterlijk stil. Wegrennen? Forget it! Zelfs na ontspannende sessies op de yogamat voelde ik mijn spieren verkrampen. Ik kon niet meer. Het was op.

"Vertragen, verstillen om weer dichterbij mezelf komen. Nu begrijp ik wat rust met me doet. Zo fijn, het geeft me zoveel energie terug. Ik leef meer in balans en dichterbij mezelf."

- Anne

VAN OVERLEVEN

Naar leven

Alles veranderde toen ik ging luisteren naar mijn lichaam. Het gefluister van de zachte stem vanuit mijn hart werd steeds beter hoorbaar. Stop! Ga doen wat je blij maakt. 

 

Het is mijn missie om het lichaamsbewustzijn te vergroten. Ayurveda helpt me in het hier en nu door de juiste voeding, lifestyle en selfcare. Zo blijf ik dichterbij mezelf. Dat gun ik jou ook! Ik heb al zoveel mooie mensen mogen begeleiden op dit pad. Ben jij klaar voor die grote shift in je leven? 

Margo in vrijheid.jpeg
Margo in gesprek.jpg

MIJN ACHTERGROND

Opleiding 

In 2006 ben ik afgestudeerd aan de Universiteit van Utrecht als Bestuurskundige en Communicatiewetenschapper. Na een afstudeeronderzoek bij een grote Nederlandse bank heb ik bijna 15 jaar als marketeer gewerkt. In verschillende marketing functies, waarvan 7 jaar (vast en als freelancer) bij een Amerikaanse multinational. 

 

Nu leef ik vanuit mijn essentie, mijn energie en durf ik te vertrouwen op mezelf. In het bedrijfsleven heb ik geleerd om te coachen, ik kijk altijd naar de kracht van mensen. In mijn opleiding lichaamsgerichte coaching, ontdek ik hoe lichaam en geest op een mooie manier kunnen samenwerken. Alles is verbinding. Ook blijf ik continue werken aan mijn eigen ontwikkeling en leer ik iedere dag weer.


Opleidingen & trainingen:

  • Ayurveda Summer School (2020)

  • Foundation on Ayurveda (2021 - Delight)

  • Lichaamsgerichte coaching (HBO opleiding 2022 - Atma)

  • Adem Coaching (2023 - Holos academie i.o.)

ASK ME ANYTHING

Wat kan ik voor jou betekenen?

bottom of page