top of page
Margo ayurveda coaching.jpg

OVER MARGO

Mijn verhaal

Hi, ik ben Margo. Moeder van twee mooie dochters Fenna (8) en Indy (6) en al 13 jaar samen met Joris. Jarenlang negeerde ik mijn lichamelijke klachten want ik moest carrière maken in het bedrijfsleven. Ik wilde alles perfect doen en mezelf ontwikkelen naar de volgende promotie. Mijn energie ging naar steeds harder werken en steeds minder voelen. Ik ging steeds meer twijfelen aan mezelf, was snel afgeleid en werd doodongelukkig van alle ballen hoog houden.

In 2015 werd onze oudste dochter Fenna geboren met een ernstige hartafwijking. De maakbare wereld waarin ik altijd heb geloofd, bestond niet. In een split second lag mijn leven op z'n kop. Zoveel stress, spanning en veel fysieke klachten. In deze periode stond ik in de 'hoe-overleef-ik-deze-dag-stand'. Gelukkig is het met Fenna nu goed, maar deze periode heeft een flinke weerslag gehad op mijn leven. Ik zat muurvast. Toen ik er middenin zat ‘zag’ ik het niet. Het was overleven, kleine kinderen, die drukke baan, sporten, een groot sociaal netwerk. Ik probeerde te overleven, precies zoals ik het had geleerd vanuit huis. Als je maar hard genoeg werkt en je schouders eronder zet, komt het wel goed. Ik was gericht op de buitenwereld, totdat ik ontdekte dat ik naar binnen mocht keren....

"Vertragen, verstillen om weer dichterbij mezelf komen. Nu begrijp ik wat rust met me doet. Zo fijn, het geeft me zoveel energie terug. Ik leef meer in balans en dichterbij mezelf."

- Anne

VAN OVERLEVEN

Naar leven

Alles veranderde toen ik ging luisteren naar mijn lichaam. Het gefluister van de zachte stem vanuit mijn hart werd steeds beter hoorbaar. Stop! Ga doen wat je blij maakt. Het was een hard les, maar als de dood opeens zo dichtbij is besef je dat aan alles een einde kan komen. In een split second. Het leven is te kort om niet volledig mijn potentieel te benutten. 

Het is zo mooi dat ons lijf, mijn lijf, zoveel signalen geeft. Ik was dat volledig kwijt, het geloof in mijn lichaam. Daarom hoop ik je te leren weer te luisteren naar de signalen van je lijf. De adem is daar een prachtige tool voor. Het gaat zo diep en toch zo simpel. Het is mijn missie om het lichaamsbewustzijn te vergroten.

 

In mijn sessies werk ik met het lijf en de adem als ingang. 

Ayurveda helpt me in het hier en nu door de juiste voeding, lifestyle en selfcare. Zo blijf ik dichterbij mezelf. Dat gun ik jou ook! 

Margo in vrijheid.jpeg
Margo in gesprek.jpg

MIJN ACHTERGROND

Opleiding 

In 2006 ben ik afgestudeerd aan de Universiteit van Utrecht. Daarna heb ik meer dan 15 jaar in het bedrijfsleven gewerkt. De 'corporate wereld' waarin carrière mijn voornaamste doel was. Na de geboorte van Fenna voelde dat zo leeg, het werk wat ik deed bracht geen voldoening meer.  

 

Nu leef ik vanuit mijn essentie, mijn energie en durf ik te vertrouwen op mezelf. In het bedrijfsleven heb ik geleerd om te coachen, ik kijk altijd naar de kracht van mensen. In mijn opleiding lichaamsgerichte coaching, ontdek ik hoe lichaam en geest op een mooie manier kunnen samenwerken. De opleiding tot ademcoach heeft alles écht wakker geschud, dít is de manier waarop ik echt zo diep in mijn lijf kom. Bijzonder dat zoiets simpels als de adem dat kan brengen, ik ben dankbaar dat ik dit mag doorgeven. Ik geloof erin dat dat alles in de wereld met elkaar in verbinding staat. Ook blijf ik continue werken aan mijn eigen ontwikkeling en leer ik iedere dag weer. 


Opleidingen & trainingen:

  • Ayurveda Summer School (2019)

  • Foundation on Ayurveda (2021)

  • Voeding & Lifestyle Coach (2022)

  • Lichaamsgerichte Coach (2022 - 2023)

  • Adem Coach (2023)

ASK ME ANYTHING

Wat kan ik voor jou betekenen?

bottom of page