top of page
Margo ayurveda coaching.jpg

OVER MARGO

Mijn verhaal

Hi, ik ben Margo. Moeder van twee mooie dochters en al 13 jaar samen met Joris. Jarenlang negeerde ik mijn lichamelijke klachten want ik moest carrière maken in het bedrijfsleven. Ik wilde alles perfect doen en mezelf ontwikkelen naar de volgende promotie. Mijn energie ging naar steeds harder werken en steeds minder voelen. Ik ging steeds meer twijfelen aan mezelf, was snel afgeleid en werd doodongelukkig van alle ballen hoog houden.

In 2015 werd mijn oudste dochter geboren met een ernstige hartafwijking. De maakbare wereld waarin ik altijd heb geloofd, bestond niet. In een split second lag mijn leven op z'n kop. Stress, spanning en veel fysieke klachten. Gelukkig is het met Fenna allemaal goedgekomen, maar deze periode heeft een flinke weerslag gehad op mijn leven. Ik zat muurvast. Toen ik er middenin zat ‘zag’ ik het niet. Het was overleven, kleine kinderen, die drukke baan, sporten, een groot sociaal netwerk. 

"Vertragen, verstillen om weer dichterbij mezelf komen. Nu begrijp ik wat rust met me doet. Zo fijn, het geeft me zoveel energie terug. Ik leef meer in balans en dichterbij mezelf."

- Anne

VAN OVERLEVEN

Naar leven

Alles veranderde toen ik ging luisteren naar mijn lichaam. Het gefluister van de zachte stem vanuit mijn hart werd steeds beter hoorbaar. Stop! Ga doen wat je blij maakt. 

 

Het is mijn missie om het lichaamsbewustzijn te vergroten. In mijn sessies werk ik met het lijf en de adem als ingang. 

Ayurveda helpt me in het hier en nu door de juiste voeding, lifestyle en selfcare. Zo blijf ik dichterbij mezelf. Dat gun ik jou ook! 

Margo in vrijheid.jpeg
Margo in gesprek.jpg

MIJN ACHTERGROND

Opleiding 

In 2006 ben ik afgestudeerd aan de Universiteit van Utrecht. Daarna heb ik meer dan 15 jaar in het bedrijfsleven gewerkt. De 'corporate wereld' waarin carrière mijn voornaamste doel was. 

 

Nu leef ik vanuit mijn essentie, mijn energie en durf ik te vertrouwen op mezelf. In het bedrijfsleven heb ik geleerd om te coachen, ik kijk altijd naar de kracht van mensen. In mijn opleiding lichaamsgerichte coaching, ontdek ik hoe lichaam en geest op een mooie manier kunnen samenwerken. Alles is verbinding. Ook blijf ik continue werken aan mijn eigen ontwikkeling en leer ik iedere dag weer.


Opleidingen & trainingen:

  • Ayurveda Summer School (2019)

  • Foundation on Ayurveda (2021)

  • Voeding & Lifestyle Coach (2022)

  • Lichaamsgerichte Coach (2022 - 2023)

  • Adem Coach (2023)

ASK ME ANYTHING

Wat kan ik voor jou betekenen?

bottom of page