top of page
Zoeken

Kom tot rust in de buitenlucht

Bijgewerkt op: 11 okt. 2023

Herfst, de natuur maakt zich op voor een nieuw seizoen, de blaadjes vallen van de bomen, het wordt eerder donker, het wordt kouder. Daar waar we in onze westerse wereld het liefst alleen maar in de lente en zomer leven: expansie, meer groter en beter. Is het juist zo belangrijk om vaker te verstillen en te vertragen. De herfst is daar hét seizoen voor.


Kom jij op zaterdag 11/11 naar ons NATURE DAY RETREAT? Een ontspannen dag om op te laden, tot rust te komen op een magische plek in de bossen. Een cadeautje voor jezelf.

Wij geloven in buiten zijn, het is een fijne manier om heel even uit die denderende trein te stappen. Weer contact te maken met jezelf. Deze dag draait helemaal om jou! Wat zijn jouw verlangens en behoeften?


Lichaam en geest dienen verbonden te zijn om volledig in een flow te kunnen leven. Ademwerk is een krachtige, diepgaande en toch eenvoudige manier om weer te gaan voelen, verbinding te maken met jezelf en verandering in gang te zetten. Tijdens deze dag is er alle tijd om naar binnen te keren, te verzachten, te gronden, te schrijven en te mijmeren.


HET PROGRAMMA

✨ Sharing Circle

✨ Verzachtende meditaties

✨ De verbonden ademhaling (met cacao om je hart te openen)

✨ Een heerlijke Ayurvedische lunch

✨ Stilte wandeling in het bos

✨ Zachte yoga oefeningen


Je gaat gevoed, met zachte vrouwelijke energie weer naar huis.


ZIJ GINGEN JE VOOR

"Het was een heerlijke dag onder de liefdevolle begeleiding van Margo en Jacomijn." (Marieke)


"Fijn om ervaringen uit te wisselen in de groep en diepe ontspanning te vinden. Met als kers op de taart de fantastisch setting midden in de natuur." (Tessa)


"Een cadeautje aan mezelf. Even uitchecken van de dagelijkse beslommeringen en écht een hele dag voor mezelf hebben. Back to nature, back to yourself. Absolute aanrader!" (Pola)

ADEM I SHARING CIRCLE I CACAO I RESTORATIVE YOGA I NATUUR


Onze begeleiding is warm, open en zacht, gericht op blijvende verandering. Zo maken we gebruik van meditatie en visualisatie-oefeningen. We werken met de adem en het lijf, een prachtige ingang om te ontdekken wat er in je leeft. Vanuit ontspanning en rust, ontstaat ruimte voor verstilling.


OVER JACOMIJN

Het is mijn missie om mensen weer in hun kracht te zetten, zodat ieder zijn eigen kleur kan geven aan het leven. Lichaam en geest dienen verbonden te zijn om volledig in flow te zijn. Helaas vergeten we vaak te voelen in ons drukke bestaan. Ik help je graag om weer de verbinding te maken met je lichaam, zodat jij vanuit je eigen kracht stappen kan gaan zetten.Ik ben (gecertificeerd) NLP- en ademcoach, persoonlijk leiderschapstrainer en ontwikkel programma’s voor het bedrijfsleven.

Meer over Jacomijn? Kijk dan hier.

OVER MARGO

"What the mind has forgotten, the body remembers long often." Ik zie het zo vaak in mijn praktijk. Hoe zou het zijn om vaker te luisteren naar je lichaam? Alles wat je zoekt, zit al in je. Ik werk als

als adem- en lichaamsgericht coach en geef (adem)trainingen in het bedrijfsleven. Het is mijn missie om het lichaamsbewustzijn te vergroten.

Waar: Landgoed Stameren in Maarn. Een magische plek middenin de bossen

Wanneer: Zaterdag 11 november van 10.00 – 17.00 uur.

Het is een exclusief event, er is plek voor 10 vrouwen.


Als je een ‘ja’ voelt, boek dan jouw EARLY BIRD ticket voor €199 normale prijs €249.
447 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page