top of page
Zoeken

You can always change direction

Bijgewerkt op: 21 mrt. 2022


"You can always change direction" Deze quote hangt al jaren boven mijn bureau. Toen ik op mijn achttiende mijn eerste reis maakte, was ik helemaal verkocht! Verschillende culturen, een andere kijk op de wereld, het heeft me zoveel rijker gemaakt. Mijn hele leven heb ik vrij intuïtief geleefd, wilde ik op reis dan ging ik, was ik klaar met m'n baan dan ging ik ZZP'en. En het gekke is, in mijn werk maakte ik vrijwel nooit beslissingen op basis van gevoel. Slides vol met data en cijfers, dat geeft pas richting. Vaak genoeg stond ik niet achter de lancering van een product, maar moest het toch de markt op, omdat we dat een jaar geleden in de plannen hadden gezet.


Daar ging het in mijn lijf ook 'mis'. Met een cijfermatige, rationele benadering beoordeelde ik mijn klachten. Pijn in mijn rug? Dan toch die zware krachttraining, zonder te kunnen voelen wat het werkelijk deed. En nog zo een...iedere dag moe wakker worden en gedurende de dag geen rust voor mezelf nemen. Wat ik probeer te zeggen is dat als je ergens 'in' zit, je vaak niet ziet wat er gebeurt.

Nu ontdek ik dat mijn lichaam zoveel signalen geeft. Honger, dorst, pijn, moe. Ga eens na bij jezelf….weet jij echt wat jouw lichaam je probeert te vertellen? In mijn sessies breng ik je weer dichter bij jezelf. In het moment, uit je hoofd, gewoon even niets. Alleen stilte geeft rust.


 

Ervaar het zelf!

61 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page