top of page
Zoeken

Evenlicht 22-2-2022 ✨
Al maanden werk ik naar het moment toe om EVENLICHT in de wereld te zetten. Het is niet toevallig dat ik deze datum heb gekozen.


22-2-2022 bestaat uit ‘0’ en ‘2’. In de numerologie betekent 0 ‘niets’ en daardoor juist alles. Het is het begin van iets nieuws, creatie komt als je daar de ruimte voor hebt gehad.


De 2 zit overduidelijk in deze datum, dit is de vrouwelijke kracht die staat voor balans en evenwicht.


Het meestergetal 22 brengt diepgaande inzichten.


En dat is precies wat ik doe. Ik coach vrouwen naar een bewust leven ✨.


Met een lifestyle programma gaan we aan de slag met waar jouw lichaam zo om vraagt. Je wordt je bewust van wat je voelt, wat je eet, hoe je leeft en hoe je beweegt. Zie het als een reset, terug naar de basis. Zo kom je weer in contact en in balans met jouw essentie.


Kies jij ook voor jezelf? De eerste twee trajecten gratis aanbieden was een waanzinnig succes, dus bied ik nu nog één traject gratis aan. Wacht niet te lang! De eerste online afspraak, gereserveerd in het boekingssysteem, ontvangt een gratis traject. Reserveer jouw plek hier.


Ben je niet de eerste? Niet getreurd, alle online intakes zijn gratis. Om te bepalen waar jij behoefte aan hebt. Ik vertel je meer over mijn manier van werken als Ayurveda Lifestyle coach.
186 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page