top of page
Zoeken

NATURE DAY RETREAT

Bijgewerkt op: 2 dagen geleden


We zitten vol! Wil je de volgende editie mee? Laat het weten, dan zetten we je op de wachtlijst.


Van drukte naar rust. Je eigen weg volgen en tijd maken voor jezelf, hoe doe je dat? Kom samen met 10 mooie vrouwen ontspannen, reflecteren en genieten van de natuur. Soms is het lastig om dichtbij jezelf te blijven in deze drukke wereld, waarin er veel van je gevraagd wordt. Deze dag staat in het teken van terug naar jouw kern, om zo weer te kunnen voelen wat voor jou belangrijk is.PROGRAMMA


INTENTIES VOOR JEZELF VANDAAG

Aankomen & kennismaken

Waar sta jij in je leven I Waarom ben je hier vandaag?


MET JEZELF VERBINDEN

Adem I Contact maken met je lijf.

Wat heb jij nu nodig?


HEALTHY LUNCH

Heerlijke Ayurvedische lunch.


KANO TOUR

Jezelf en je omgeving waarnemen, ervaren & voelen.


VISUALISATIE OEFENING

Visualisatie van jouw toekomst.

Hoe vertaal ik mijn inzichten naar de dagelijkse praktijk?


INTENTIE & WAT NU?

Wat neem je mee uit deze dag?

Hoe ga je voor jezelf zorgen? Hoe houd je dit vast?Onze begeleiding is warm, open en zacht, gericht op blijvende verandering. Zo maken we gebruik van meditatie en visualisatie-oefeningen. We werken met de adem en het lijf, een prachtige ingang om te ontdekken wat er in je leeft. Vanuit ontspanning en rust, ontstaat ruimte voor beweging. Van buiten naar binnen en van binnen naar buiten, om zo jouw unieke pad te volgen.


We hebben allebei jarenlang gewerkt in het bedrijfsleven en weten wat het is om te moeten presteren, om altijd 'aan' te staan en te snakken naar tijd voor jezelf.

OVER JACOMIJN

In de loop der jaren heb ik ontdekt dat we veel kunnen veranderen met ons hoofd, maar dat de echte kracht en sleutel tot verandering ligt in de combinatie tussen hoofd en hart, lichaam en geest. Ik ben nu actief als (gecertificeerd) NLP coach, persoonlijk leiderschapstrainer en ontwikkel en organiseer programma’s en (natuur-) expedities. Ik help je graag bij het ontdekken van je unieke kracht en eigen weg.

Meer over mij? Kijk dan hier.

OVER MARGO

Alles veranderde toen ik ging luisteren naar mijn lichaam. Het gefluister van de zachte stem vanuit mijn hart werd steeds beter hoorbaar. Ga doen wat je blij maakt. Nu werk ik als (gecertificeerd) adem- en lichaamsgericht coach. "What the mind has forgotten, the body remembers long often." Het is mijn missie om het lichaamsbewustzijn te vergroten. Zo blijf ik dichterbij mezelf. Dat gun ik jou ook!We zitten vol! Wil je de volgende editie mee?

Laat het ons weten, dan zetten we je op de wachtlijst.


Het lijkt ons heel fijn om dit samen te doen, zo vlak voor de zomer.

319 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page