top of page
Zoeken

NATURE DAY RETREAT

Bijgewerkt op: 23 nov.

In een wereld die nooit lijkt uit te rusten, kan het soms een uitdaging zijn om dicht bij jezelf te blijven. Op deze betoverende plek een privé eilandje in de Loosdrechtse Plassen, omringd door water en natuur, brengen we je terug naar de essentie. Jouw essentie. Sta jezelf toe om te vertragen, om stil te staan bij wat écht belangrijk is in jouw leven. Geef jezelf de tijd en ruimte om te ontdekken welke weg je wilt bewandelen.Deze dag draait helemaal om jou! Hier hoef je niets te doen, maar mag je juist voelen wat jouw lichaam nodig heeft. En ja, we begrijpen dat dit voor sommigen wellicht wat onwennig kan zijn. We zijn vaak gewend om voor anderen te zorgen. Vandaag is het jouw beurt. Wat heb jij nodig? Wat zijn jouw verlangens en behoeften? We maken alle tijd om te zwieren, te chillen, te schrijven, te mijmeren. En dat alles op een unieke

HET PROGRAMMA

✨ Sharing Circle

Diepe ademhalingsoefeningen

✨ Verzachtende meditaties

✨ Visualisatie opdrachten

✨ Kanoën en zwemmen

✨ Een heerlijke Ayurvedische lunch en ander lekkers


Onze begeleiding is warm, open en zacht, gericht op blijvende verandering. Zo maken we gebruik van meditatie en visualisatie-oefeningen. We werken met de adem en het lijf, een prachtige ingang om te ontdekken wat er in je leeft. Vanuit ontspanning en rust, ontstaat ruimte voor beweging. Van buiten naar binnen en van binnen naar buiten, om zo jouw unieke pad te volgen.


We hebben allebei jarenlang gewerkt in het bedrijfsleven en weten wat het is om te moeten presteren, om altijd 'aan' te staan en te snakken naar tijd voor jezelf.


OVER JACOMIJN

In de loop der jaren heb ik ontdekt dat we veel kunnen veranderen met ons hoofd, maar dat de echte kracht en sleutel tot verandering ligt in de combinatie tussen hoofd en hart, lichaam en geest. Ik ben nu actief als (gecertificeerd) NLP coach, persoonlijk leiderschapstrainer en ontwikkel en organiseer programma’s en (natuur-) expedities. Ik help je graag bij het ontdekken van je unieke kracht en eigen weg.

Meer over mij? Kijk dan hier.

OVER MARGO

Alles veranderde toen ik ging luisteren naar mijn lichaam. Het gefluister van de zachte stem vanuit mijn hart werd steeds beter hoorbaar. Ga doen wat je blij maakt. Nu werk ik als (gecertificeerd) adem- en lichaamsgericht coach. "What the mind has forgotten, the body remembers long often." Het is mijn missie om het lichaamsbewustzijn te vergroten. Zo blijf ik dichterbij mezelf. Dat gun ik jou ook!Waar: Privé-eilandje op de Loosdrechtse Plassen

Wanneer: Vrijdag 21 juni (womans only) 2024 van 10.00 – 17.00 uur

Aanmelden voor de wachtlijst? Stuur een mailtje naar margo@even-licht.nl.


Als je een ‘ja’ voelt, boek dan jouw EARLY BIRD ticket voor €199 normale prijs €249

433 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page