top of page
Zoeken

VOEL JE FIT programma

Ben je het ook helemaal zat dat je al zoveel hebt geprobeerd om gezonder te gaan leven en gelukkiger te worden, maar dat niks echt lijkt te werken? Misschien heb je weinig energie? Heb je het gevoel altijd 'aan' te staan, dat niets je echt een ontspannen gevoel geeft? Doe mee met het VOEL JE FIT PROGRAMMA en ervaar wat Ayurvedische voeding en lifestyle voor jou betekent. Als je denkt dit niet past in mijn drukke Westerse levensstijl, dan is het juist iets voor jou.


๐—•๐—ผ๐—ฒ๐—ธ ๐˜ƒ๐—ผ๐—ผ๐—ฟ ๐Ÿญ๐Ÿฑ ๐—ณ๐—ฒ๐—ฏ๐—ฟ๐˜‚๐—ฎ๐—ฟ๐—ถ ๐—ฒ๐—ป ๐—ผ๐—ป๐˜๐˜ƒ๐—ฎ๐—ป๐—ด ๐—ฑ๐—ฒ ๐—ฒ๐—ฒ๐—ฟ๐˜€๐˜๐—ฒ ๐˜€๐—ฒ๐˜€๐˜€๐—ถ๐—ฒ ๐˜๐˜„๐˜ƒ โ‚ฌ๐Ÿต๐Ÿต๐—ฒ๐˜‚๐—ฟ๐—ผ ๐—ด๐—ฟ๐—ฎ๐˜๐—ถ๐˜€.

๐—”๐˜†๐˜‚๐—ฟ๐˜ƒ๐—ฒ๐—ฑ๐—ถ๐˜€๐—ฐ๐—ต๐—ฒ ๐—ผ๐—น๐—ถ๐—ฒ๐—บ๐—ฎ๐˜€๐˜€๐—ฎ๐—ด๐—ฒ


Vaak zijn we zo streng voor onszelf dat die 'goede' voornemens nooit haalbaar zijn. Jezelf uithongeren, veel sporten, salades en droge crackers eten. Alles voor die platte buik. Dat is hard werken. Pff. Ik herken het, ik heb het jaren gedaan. Met de overtuiging dat dit de snelste route was om fit te worden. Was ik fit? Nee. Ik had vooral veel last van een kritische stem: 'dit mag niet, dat mag niet'. Het kon altijd beter. Altijd meer, het was eigenlijk nooit goed genoeg.


Juist door die kritische stem bleef ik alles met nog meer energie doen, meer werken, nog meer sporten, nog 'gezonder' eten. Zo put je een lijf wel uit. Ik voelde me vaak moe, was snel geรฏrriteerd en miste die fijne levensenergie. Nu zie pas wat er gebeurde. Ik was veel te streng. Misschien herken je het wel? Dat je stiekem teveel vraagt van je lijf. Diep van binnen 'weet' je het wel, maar toch zet je je schouders eronder. Zo heb je het immers geleerd. Opgeven is natuurlijk geen optie. Hallo familie patronen. We kunnen zo hard zijn.


Hoe zou het zijn om lief voor jezelf te zijn? Jezelf te voeden met een gezonde maaltijd zonder honger? De tijd te nemen om iets te eten, in plaats van snel iets naar binnen te proppen achter je laptop. Meer rust te nemen gedurende de dag. Inchecken met jezelf. Die vreselijke onrust er gewoon 'even' laten zijn. Emoties doorvoelen in je lijf. In en uit te ademen. Dit brengt je dichterbij jezelf. Veel cliรซnten weten precies hoe met zou moeten. Helaas gebeurt er in het dagelijks leven vaal zoveel dat er weinig tijd is voor JOU.


In het VOEL JE FIT programma mag je er helemaal zijn. Wat krijg je?

๐Ÿ”… Voeding en lifestyle advies voor een fit lijf;

๐Ÿ”… Selfcare tips voor een fijne ochtend routine;

๐Ÿ”… We onderzoeken emotionele blokkades;

๐Ÿ”… Dit brengt jou terug naar de kern;

๐Ÿ”… Zo komt change van binnenuit

๐Ÿ”… Zodat jij voelt wat voor JOU werkt;

๐Ÿ”… Ik ga je daarmee helpen

๐Ÿ”… ......je hoeft het dus niet alleen te doen.


In mijn sessies werk ik met coaching voor het lijf. Het zijn geen ellenlange sessies waar we praten over, maar je gaat doorvoelen wat je nodig hebt. Dus wil jij gezonder en gelukkiger leven? Rust in je lijf? Dan is dit programma zeker iets voor jou. Voel je een 'ja'? ๐—•๐—ผ๐—ฒ๐—ธ ๐˜ƒ๐—ผ๐—ผ๐—ฟ ๐Ÿญ๐Ÿฑ ๐—ณ๐—ฒ๐—ฏ๐—ฟ๐˜‚๐—ฎ๐—ฟ๐—ถ ๐—ฒ๐—ป ๐—ผ๐—ป๐˜๐˜ƒ๐—ฎ๐—ป๐—ด ๐—ฑ๐—ฒ ๐—ฒ๐—ฒ๐—ฟ๐˜€๐˜๐—ฒ ๐˜€๐—ฒ๐˜€๐˜€๐—ถ๐—ฒ ๐˜๐˜„๐˜ƒ โ‚ฌ๐Ÿต๐Ÿต๐—ฒ๐˜‚๐—ฟ๐—ผ ๐—ด๐—ฟ๐—ฎ๐˜๐—ถ๐˜€.

212 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page