top of page
Zoeken

Wil jij meer tijd voor jezelf? Dan zoek ik jou!

Wil je weer luisteren naar je lichaam? Voor mijn opleiding tot lichaamsgerichte coach zoek ik jou...


Want hoeveel rust gun je jezelf? Neem jij de tijd om te genieten in het zonnetje met een kopje thee? Of heb je het gevoel dat je geleefd wordt door je agenda? Ga je van meeting naar meeting? Om tussendoor nog lekker die to-do lijst af te werken? En thuis? De weekenden stromen vol met afspraken. We hebben net een heerlijk paasweekend gehad, met zon, chocola, wijn, feestjes. Vrijheid! Allemaal leuke dingen. Maar…


Je bent moe, je wordt geleefd, je eet snel iets dat vult. Het voedt je niet. Het voelt leeg.

Als je voelt dat er iets moet veranderen, blijf niet doorrennen. Het is tijd om deze cirkel te doorbreken en te doen waar jij blij van wordt. Dat is spannend. Heel spannend. Maak ruimte, ook al ’weet’ je nog niet wat je wilt. Het komt wel. Elke grote verandering begint met een klein stapje.

Zo ging dat ook bij mij, als je continue ‘aan’ bent, heb je niet door waar je in zit. Ik ging altijd door. Een veeleisende interim klus, een verbouwing, twee kinderen, een leuke vriendin willen zijn. Afspreken met vriendinnen. Dat ging allemaal prima, dacht ik. Die pijnlijke schouder en nek, om halfnegen uitgeblust op de bank liggen, vaak hoofdpijn, het hoorde er gewoon bij. NIET DUS. Het was gewoon veel te veel. Mijn lijf schreeuwde al heel lang dat het genoeg was. Het 'hurry-up syndrome' zoals een cliënt het zo mooi benoemde. Altijd aan. Altijd bezig. Herken jij dat ook?


Doorbreek die vicieuze cirkel. En gun je lichaam meer tijd om te ontspannen. Wat ga je veranderen? Hoe ga jij beter voor jezelf zorgen?

✨ Plan een uurtje vrij ‘s middags om een wandeling te maken in het zonnetje.

✨ Maak iets heel lekkers voor jezelf.

✨ Eet met aandacht.

✨ Spreek af met vriendinnen.

✨ Neem ’s avonds lekker een warm bad voordat je gaat slapen.

✨ Boek die fijne yogales waar je eigenlijk nooit aan toe komt ✨ Lummel wat, gewoon even niets. Scrollen op je telefoon telt dus niet ;-)

Het maakt niet uit, als jij er maar blij van wordt. Vertragen, verstillen. Terug naar de kern. Als je daar de tijd voor neemt komen de inzichten vanzelf. Ayurveda biedt praktische handvatten om jezelf te begrijpen en je dus beter te voelen. Daar ga ik je bij helpen, in mijn sessies breng ik je weer dichter bij jezelf. In het moment, uit je hoofd, gewoon even niets✨.


Wil je meer tijd en ruimte voor jezelf? Wil je weer luisteren naar je lichaam? Heb je zin om met mij aan de slag te gaan? Voor mijn opleiding tot lichaamsgericht coach zoek ik een proef” persoon. Yes, yes! Ben jij de eerste die een plek reserveert? Dan ontvang je 3 sessies gratis, waarin we samen op zoek gaan naar waar jouw lichaam zo om vraagt.


Hurry up, nu mag het ;-). Schrijf je in:


238 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page