top of page
Zoeken

Meer balans in je leven, hoe dan?

De zoektocht naar balans, voor veel mensen herkenbaar. Zeker na een heerlijke vakantie waarin je hebt ervaren hoe het anders kan. Ik bied een op maat gemaakt programma, speciaal voor jou!

Die eerste week vakantie staat voor veel mensen in het teken van loskomen en uittunen van al het moeten. Misschien was er onrust, weinig ruimte voor echte ontspanning. Hopelijk is die ontspanning dan op z’n minst ontstaan in de tweede week van de vakantie. Waarin opeens alles stroomt en we over het leven kunnen nadenken. Waar word ik blij van? Wat zou ik echt willen? Vragen die tijdens de waan van de dag vaak niet meer gesteld worden, we hollen de benen onder ons lijf vandaan. Om te voldoen aan alle verwachtingen.

Best triest om te bedenken dat de meeste mensen twee weken in het jaar genieten van deze staat van zijn. Waarin alles stroomt. De rest van de tijd wordt gedreven door moeten, controle, sturen. De eerste twee weken is het nog wel vast te houden. Die nieuwe levensstijl, maar al heel snel word je weer ondergedompeld in e-mails, saaie meetings, verplichte borrels, één avondje overwerken worden er drie, nog heel even iets afmaken. Om in no-time weer opgeslokt te worden door de dagelijkse sleur… bye bye flow. De innerlijke stem verdwijnt en als je niet oppast is er zo weer een jaar voorbij.


Cliënten die het allemaal even niet meer weten. 'Te moe’, ‘geen zin’, uitgeblust’, ‘ik kan niet meer’. Ik pleit voor de tocht naar binnen, luisteren naar die vriendelijke, innerlijke stem. Meer rust, connectie met jezelf, jouw lichaam. Dat klinkt zo makkelijk, maar het blijkt voor veel mensen zo moeilijk. En dat is precies wat we doen in mijn sessies. Ik heb een programma ontwikkeld waarin je in 6 sessies beter kunt luisteren naar de signalen van je lichaam. Lichaamswerk, een term die je wellicht vaak hoort de laatste tijd. Het helpt je bij die tocht naar binnen. Het leert je dichterbij jezelf te komen. Gecombineerd met de juiste voeding voor een fit en energiek lichaam. Wie wil dat niet?


Wat krijg je? Een holistisch programma van 6 sessies:

Sessie 1 & 2: lichaamsgerichte coaching om (nog) beter te luisteren naar je lichaam.

Sessie 3 & 4: op maat gemaakt (Ayurvedisch) voedingsadvies, voor een fit en energiek lichaam.

Sessie 5 & 6: inzicht in jouw drijfveren. Waarom doe je wat je doet, wat draagt bij aan jouw geluk?

Ieder programma is persoonlijk en op maat gemaakt. Reserveer hier jouw plekje.


Wat doe jij om dichtbij jezelf te blijven? Voel je een verschil met je lichaam voor de vakantie en erna? Ben jij er klaar voor om écht met jezelf aan de slag te gaan? Dan is dit programma iets voor jou!


'Je hoeft niet op zoek, het zit al in je’, hoor ik mezelf vaak tegen cliënten zeggen. Pas dan ontstaat er rust. Volledige ontspanning. En die zoektocht naar balans? Gek genoeg is balans er bijna nooit. Richt je niet alleen op je balans van vandaag of morgen. Span een lange boog, die over je leven gaat, je bestemming. Dit programma is de eerste stap om te ervaren waar jij blij van wordt. Het gaat je zoveel inzichten geven.


306 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page